Dowiedz się więcej O naszym menu
Menu dyniowe
-
Makaron dyniowy
Tagliatelle z kurczakiem w sosie dyniowym curry, szpinak, mascarpone, świezy tymianek -
Foccacia z dynią
Focaccia z pieczoną dynią z ziołami, rukola, burrata, prosciutto crudo -
Sałatka dyniowa
Sałata, szpinak baby, rukola, sos winegret, pieczona dynia z ziołami, ser kozi, pestki dyni, chips z prosciutto crudo, grzanki ziołowe, zurawina -
Gnocchi dyniowe na maśle szałwiowym
Gnocchi dyniowe na maśle szałwiowym, boczek, orzechy włoskie, pesto bazyliowe, parmigiano reggiano -
Risotto dyniowe
Risotto dyniowe curry z mascarpone i chipsem z boczku, orzechy włoskie
Nowości
-
Karczek z boczkiem
300G KARCZEK, BOCZEK GRILLOWANY,
FRYTKI, SOS SŁODKO- KWAŚNY,
SOS CHRZANOWO-KOPERKOWY
Min. waga 450G -
Pizza a'la Pere
SOS WANILIOWY,ŚWIEŻA
GRUSZKA,GORGONZOLA,
OREGANO,ORZECHY WŁOSKIE
Min. waga 300g -
Placki ziemniaczane
Placki Ziemniaczane Podawane z kwaśną śmietaną Lub Z Sosem Borowikowo-Truflowym. min. waga 350g
Dania Główne
Zestawy obiadowe z ziemniakami / frytkami i surówką. Minimalna waga każdego zestawu 400 g.
Makarony domowe
Pizze
Każda pizza jest rozmiarze 33 cm. Minimalna waga 300 g
-
Pizza Toscana
pomidory san marzano, mozzarella fior di late, kurczak 150g, gorgonzola, szpinak, pomidorki koktajlowe -
Pizza Pesto
pesto zielone, mozzarella Fior di late, kurczak 150g, mascarpone, czosnek, szpinak -
Pizza Spianata
SER MOZZARELLA FIOR DI LATE,
SALAMI SPIANATA,MASCARPONE,
JALAPEÑO -
Pizza Truflowa
SOS GRZYBOWO-TRUFLOWY,
MOZZARELA FIOR DI
LATE,MASCARPONE, SPIANATA
ZAPIEKANY SZPINAK -
Pizza Nostro
SOS POMIDOROWY SAN MARZANO
SER MOZZARELLA FIOR DI LATE,
SALAMI NAPOLI, GORGONZOLA,
CZARNE OLIWKI
NEAPOLITANA
PIZZA Z SEROWYMI BRZEGAMI
SOS POMIDOROWY SAN MARZANO
SER MOZZARELA FIOR DI
LATTE,BOCZEK, CEBULA,
SZPINAK,PIECZARKI, -
Pizza Prosciuto
Sos Pomidorowy San Marzano, ser Mozzarella Fior Di Late, Prosciutto crudo, pomidorki koktajlowe, rukola, parmigiano reggiano
Burgery
-
Burger Diabolo
250G SOCZYSTEJ WOŁOWINY, BUŁKA BRIOCHE, SAŁATA,
JALAPENO, SER HALLOUMI,RUKOLA, KONFITURA Z
CZERWONEJ CEBULI, SPIANATA, MAJONEZ SRIRACHA